Administrator
Niooo, ale zapewne już wyzdrowiał
Administrator
No właśnie
Użytkownik
czajcie jak ladnie wyglada david w krotkich wloskach
Administrator
A on teraz tak ma czy wcześniej miał ?
Basista inny...
Administrator
Acha Nawet ładniutko wygląda
Administrator
Laski !!!
Szok dla wszystkich fanów Nevada Tan! Chłopcy mieli wypadek samochodowy!!
Wszystko zdarzyło się na autostradzie w Hannoverze, gdy cała piątka wracała tourbusem z koncertu. Była godzina 9.20, gdy rozpędzony mercedes wyminął ich, niemal się zderzając i zepchnął autokar na pobocze!
Najbardziej ucierpiał gitarzysta David, który musiał być odtransportowany do karetki pogotowia, oraz kierowca mercedesa.
Basista Linke tak skomentował całe wydarzenie :
"Wracaliśmy akurat z koncertu, był ranek. David robił sobie śniadanie. Nagle kierowca naszego tourbusa gwałtownie skręcił,usłyszeliśmy huk, a David przeleciał przez pół autokaru, odbił się od ściany i wylądował na ziemi. Wyglądało to fatalnie!"
Po czym dodaje :
"Byliśmy wszyscy w szoku! David skaleczył się w policzek, trudno było zatamować krew, ma też ranę na podbródku"
Nevada Tan podziękowali policji za szybką i sprawną akcję ratunkową, dzięki której ich koncert może się odbyć.
"Na temat wypadu David nie chce się wypowiadać. Jest w ciężkim szoku. Potrzebuje teraz odpoczywać w hotelowym pokoju, dodatkowo leczą grypę, która już odbiera mu głos!"
Dzielny David. Szczęście w nieszczęściu dla Nevada Tan!
i jeszcze fotka z miejsca wypadku:
Użytkownik
czemu tej wiadomości nie ma w 'njusach' to ja nie wiem,
jakiś chaos na tym forum panuje ^^"
Dzięki Bogu chłopcy mają się dobrze, a David jest cały i zdrów.
Uf, brat przeżył . Ale ta baba, która prowadziła [cenzura]
co jej strzeliło do łba żeby autokar wymijać T_T
Administrator
Wiem wiem, powinnam dać do w Newsach, ale dałam to tu żeby wątek o Davidzie się rozkręcił, bo dużo tu o nim jest napisane.
Biedaczek, ten to teraz przeżywa