Użytkownik
hymmmm jak to david kobietko zastanow sie ba przeskakujesz z kwiatka na kwiatek
Administrator
Boże, ale wy uważnie posty czytacie Pisałam że nie mam swojego ulubieńca.. lubie wszystkich tak sdamo, a jak już któregoś zachwalam to nic nie znaczy
On ma makijaż?
Kogo on wam przypomina? (Aga spójrz do wcześniejszych postów) kto się skapnie?
Administrator
Nieee to jest on, ja się tylko tam walnęłam....
A kogo Ci w tej wersji przypomina?
Administrator
nie on mi przypomina gościa, a to są jego inicjały M.J. Pisałyśmy już o nim i Davidzie
Administrator
Boooooże na tym zdjęciu przypomina mi Michael Jackson'a
Administrator
No co ty Nie widzisz podobieństwa
Administrator
He he xd
Mam świeżą, no może nie aż tak bardzo świeżą ploteczkę .
Na jednym z blogów znalazłam taki post :
David jest Polakiem?
W niemieckich mediach pojawiła się plotka, że rodzice Davida są polskiego pochodzenia. David tak na prawdę ma na nazwisko Bąk ale zmieniono je na Bonk żeby w Niemczech łatwiej było je wymówić. Podobno David zna też język polski na poziomie 'porozumienia się'
Ile w tym prawdy nie wiadomo ale PL FC chce dotrzeć do prawdy. W tym celu została do niego wysłana wiadomość o następującej treści:
"Hej! Przepraszam, że Ci przeszkadzam ale mam do Ciebie bardzo ważne pytanie. Jestem z Polski i pojawiła się plotka, że powiedziałeś w którymś z wywiadów, że Twoi rodzice są polakami, że masz rodzinę w Polsce i znasz bardzo dobrze polski język. Ta plotka jest bardzo żywo komentowana na naszym forum i chcielibyśmy wiedzieć, czy to prawda czy nie, z tego właśnie powodu do Ciebie piszę. Byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś zechciał nam to wyjaśnić. Dzięki z góry
Pozdrowienia
Hmmm, ciekawe czy dostaną odpowiedź, a wy co na ten temat sądzicie ?
Administrator
Ja już prędzej powiedziałabym ze Jan może być polakiem a nie David, no cóż, zobaczymy czy będzie odpowiedź na tego mejla